Produse Meniu

World Yo-Yo Contest 2017 (WYYC)

09.08.2017 14:27:14

Campionatul International de YO-YO (WWYC) este cea mai cunoscuta competitie mondiala de Yo-Yo si este considerat a fi in acelasi timp si cel mai prestigios concurs din acest domeniu.

Concursul atrage concurenti din intreaga lume si un numar din ce in ce mai mare de spectatori, in fiecare an. Competitia este organizata de catre Federatia International de Yo-Yo (IYYF) si de organizatia nationala a tarii gazde.

Peste 1000 de jucatori de Yo-Yo din 33 de tari si regiuni, inclusiv Japonia, SUA, Islanda, China, Republica Ceha, Singapore, Mexic, Rusia, Brazilia si multe altele, vin sa se bata pentru titlul de Campion Mondial - de altfel, titlu oferit exclusiv de WWYC. 

Fiecare an aduce cu el noi evenimente si inovatii, cum ar fi atelierele, expozitiile muzeale, battle-uri, expozitii de trickuri si noi divizii competitive.

In acest an competitia se va tine pentru prima oara in Islanda, respectiv Reykjavík si se va desfasura intre 10 si 12 august. Participantii vor concura intr-o varietate diferita de stiluri de joc precum jocul cu doua Yo-Yo deodata sau offstring, unde ata nu este atasatat de acesta. 

Competitia tine 3 zile, timp in care se va desfaura concursul propriu-zis, dar vor avea loc, de asemenea, ateliere How-to-Yo-Yo si multe alte activitatii pentru participanti.

Biletele se pot achizitiona de aici.

Competitia poate fi urmarita in timp real pe: http://www.iceland2017.com/live-stream/

Pentru mai multe informatii despre eveniment accesati site-ul oficial: www.iceland2017.com/

Pagina eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/114113325911638

Program

 

Harta

Cele mai vandute
Facebook