Produse Meniu

EYYC - European Yo-Yo Championship 2012

Fantastic, genial, high-class sunt doar unele din superlativele folosite in relatarile participantilor la editia de anul acesta a European Yo-Yo Championship din Praga. Editia a treia a evenimentului s-a desfasurat in perioada 20 - 22 Ianuarie 2012, iar profesionalismul organizatoric a fost si de data aceasta de admirat, capitala ceha gazduind si primele doua editii ale campionatului european.

 

 

Taxele de inscriere au fost cuprinse intre 15 si 40 euro, in functie de perioada inscrierii, iar organizatorii ti-ar mai fi usurat buzunarul de 15 euro daca ai fi vrut sa te rupi in figuri pe propria muzica.

 

In schimb, s-au gandit la toate! Pentru prima data, evenimentul s-a putut urmari live online, fiind filmat din cinci unghiuri diferite de catre cinci camere de vederi! Iar ca cei inscrisi sa se simta deja ca niste castigatori si pentru a destinde atmosfera incinsa a competitiei, organizatorii le-au oferit party-uri in toate cele trei seri, in locatii diferite!

 

Inafara de cele cinci categorii clasice (1A - 5A), jucatorii si-au infruntat talentele in alte cinci categorii artistice.

 

 

 

 

 

Premiile au constat in produse din partea sponsorilor.

 

Alte detalii si rezultatele le puteti gasi pe site-ul oficial al evenimentului.

 

Din pacate contestul s-a desfasurat fara participarea vreunui jucator roman. Dar nu uitati, in acest sport se poate evolua foarte repede, cel mai tanar campion mondial cucerind acest titlu la doar 12 ani!

 

(Harvey Lowe - campion mondial 1932 la 13 ani))

 

 

 

(Peter Pong Si Yee - EYYC 2012 - 1A)

 

 

Etichete legate de conținut: Yoyo
Cele mai vandute
Facebook